Blog

Loading...
 1. Gastblog VITALstyle: Kriebelvrij de zomer door met een goede voorbereiding

  Gastblog VITALstyle: Kriebelvrij de zomer door met een goede voorbereiding

  Heeft jouw paard kriebels in de zomer? Dan staat voor zowel jou als je paard een groot deel van het jaar in het teken van kriebels en zorgen. Een goede management, dat al in het voorjaar begint is hierbij belangrijk. In dit blog lees je hoe je je paard optimaal kunt ondersteunen bij zomerkriebels.

  Read more...
 2. Gastblog NAF: De oestrogeencyclus bij sportmerries

  Gastblog NAF: De oestrogeencyclus bij sportmerries

  Het samenwerken met merries kan veel voldoening geven, maar de hormooncyclus kan het soms moeilijk maken om fijn te trainen, zeker wanneer ze op de top van hun kunnen moeten zijn. Bokken, slaan, bijten en weigeren voorwaarts te gaan kan het rijden lastig maken en hebben duidelijk invloed op onze wedstrijdresultaten; maar waarom zijn merries zo lastig en waarom laten ze deze tekenen van ongemak zien?

  Read more...
 3. Gastblog VITALstyle: Hoe voorkom, herken en ondersteun je een gevoelige maag bij je paard?

  Gastblog VITALstyle: Hoe voorkom, herken en ondersteun je een gevoelige maag bij je paard?

  Recente studies hebben aangetoond dat ongeveer de helft van alle paarden een gevoelige maag heeft. Bij renpaarden is dit aantal zelfs nog veel hoger; waarbij ongeveer 90% een gevoelige maag heeft. Een goed management rond het voeren van je paard is dus belangrijk! Weet jij hoe je een gevoelige maag herkent bij paarden? In deze blog lees je er meer over!

  Read more...
 4. Hoe pas ik mijn Horseware deken?

  Hoe pas ik mijn Horseware deken?

  Het is heel belangrijk om de juiste maat deken voor jouw paard aan te schaffen, om zo het comfort van het paard te kunnen garanderen, en daarnaast om te voorkomen dat de deken gaat schuren. Paarden met eenzelfde schofthoogte hebben allen verschillende vormen en maten. Het kan dus heel handig zijn om bepaalde maten van het paard op te nemen.

  Read more...
 5. Gastblog Bucas: Nieuw: Bucas Green Line winterdekens

  Gastblog Bucas: Nieuw: Bucas Green Line winterdekens

  Bucas heeft een nieuwe lijn eco-vriendelijke Turnout dekens ontwikkeld, de vertrouwde Bucas kwaliteit en ontwerp, op een ecologische manier gemaakt van gerecyclede materialen. De Green-Line Turnout deken heeft alle eigenschappen die je van Bucas mag verwachten, met de wetenschap dat jouw deken op een verantwoord en ecologisch is gemaakt.

  Read more...

5 Items

Show per page

Shall we send you a message when we have discounts available?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2021 DocHorse. All Rights Reserved.