Incrediwear Equine Hoof Socks - TESTER

Door de vele positieve reacties van onze klanten op de Incrediwear Equine Hoof Socks hebben wij dit innovatieve product toegevoegd aan ons Test Center!

€84.00
Not in stock - will be shipped within 2 - 10 days
SKU
ES101TEST
- +
  •  Gratis verzending boven de €49,-
  •  Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden
  •  WhatsApp: +31 (0)653340808
  •  Overleg met onze specialisten

Incrediwear Equine Hoof Socks 1 maat - TESTER

Door de vele positieve reacties van onze klanten op de Incrediwear Equine Hoof Socks hebben wij dit innovatieve product toegevoegd aan ons Test Center!

De Incrediwear Equine Hoof socks zijn gemaakt van een innovatief materiaal. Het materiaal zorgt voor een maximale doorbloeding en optimale drainage van de lymfe. Geen enkel ander therapeutisch product zorgt tevens voor een optimaal werkend lymfesysteem, dit maakt het materiaal uniek op het gebied van therapeutische producten voor paarden. Het lymfestelsel (lymfevaten en lymfeknopen) heeft een cruciale rol bij het aanmaken en onderhouden van de lichaamscellen. De lymfe heeft een voedende, zuiverende en drainerende rol. Door de gecombineerde werking worden alle afvalstoffen uit de weefsels afgevoerd (een groot deel komt niet alleen in het bloed maar ook in de lymfe terecht).

Een andere unieke eigenschap is dat het product ook nat gebruikt kan worden waardoor het een verkoelende werking heeft om zwellingen te verminderen. In tegenstelling tot traditionele verkoelende producten blijft tijdens het koelen de doorbloeding opgang.

De Incrediwear Socks zijn preventief te gebruiken om blessures te voorkomen en ze zijn te gebruiken voor bestaande blessures waaronder peesblessures, gallen, stalbenen, zwellingen en artrose. In beide gevallen versnellen ze het herstel op cellulair niveau. De Incrediwear Socks hebben tevens een ontstekingsremmende en pijnstillende werking.

Het gebruik van Incrediwear Socks

  • Droog
    De Incrediwear Socks zijn droog te gebruiken voor een maximale doorbloeding en een optimaal werkend lymfesysteem. Let op! Het product mag door de intensieve werking maximaal 24 uur droog gebruikt worden. Wij adviseren om het product droog voorafgaand aan de training te gebruiken.
  • Vochtig
    De Incrediwear Socks zijn nat te gebruiken voor een verkoelende werking zodat zwellingen afnemen. De verkoelende werking houdt zo’n 45 minuten aan. Tijdens het koelen blijft tevens de doorbloeding op gang en verhoogd het de activiteit van het lymfestelsel. Traditionele verkoelende producten doen dit niet! Maak de sokken voor gebruik nat en wring goed uit. Voor een maximaal effect kan je de sokken 2 minuten in heet water plaatsen en daarna uitwringen voor gebruik

Hoe werkt de Incrediwear stof?

Incrediwear is een unieke 'therapeutische' stof welke al meer dan 6 jaar in de menselijke sportindustrie wordt gebruikt. Incrediwear is een in germanium (koolstof) ingebedde vezel welke actief wordt als deze in aanraking komt met lichaamswarmte. Als de stof actief is komt er een negatieve ion vrij welke de doorbloeding maximaal op gang brengt en daarnaast tevens zorgt voor een optimaal werkend lymfesysteem. De producten zijn zowel droog als nat te gebruiken. De droge stof zorgt voor een toename van de doorbloeding en verhoogd de lymfedrainage. De natte stof zorgt voor een endotherme reactie waardoor het een verkoelende werking heeft.

More Information
BrandIncrediwear Equine
Rug Size145 | 195 cm
Write Your Own Review
You're reviewing:Incrediwear Equine Hoof Socks - TESTER
Your Rating

Shall we send you a message when we have discounts available?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2022 DocHorse. All Rights Reserved.