Lemieux Peesbeschermers

Ben jij op zoek naar LeMieux peesbeschermers? Bij Dochorse hebben wij een ruim assortiment aan verschillende peesbeschermers van LeMieux. 

Advies van een specialist

Wil jij meer weten over een van onze LeMieux peesbeschermers of wil jij weten welke peesbeschermers geschikt zijn voor jouw paard? Neem contact op met een van onze specialisten.

 

Peesbeschermers worden veelal gebruikt ter bescherming van de paardenbenen en dienen daarnaast als bescherming voor de pezen van het paard. Er zijn verschillende soorten peesbeschermers waarbij er zowel gekozen wordt voor neopreen binnen voeringen, als bontvoeringen en mesh voeringen. LeMieux heeft verschillende peesbeschermers in het assortiment, waarbij de LeMieux Snug boots momenteel het meest geliefd zijn onder de ruiters. Hieronder lichten we een paar van onze LeMieux peesbeschermers toe!

De LeMieux snug boots peesbeschemers

Deze LeMieux peesbeschermers sluiten nauw aan op het voorbeen van jouw paard en bieden daardoor optimaal comfort en de juiste bescherming voor de benen en pezen van jouw paard. De LeMieux peesbeschermers zijn gemaakt van speciaal 3D mesh materiaal waarbij de binnenkant schokabsorberend is en daardoor zorgt voor koele benen. Deze LeMieux peesbeschermers zijn gemaakt met optimale ventilatie in zowel het gebruik van de materialen als de ventilatiegaten op de achterkant van de peesbeschermers.

Le Mieux peesbeschermers van leer

Naast de LeMieux peesbeschermers van het 3D mesh materiaal heeft Lemieux ook peesbeschermers van leer in de collectie. Deze LeMieux peesbeschermers zijn perfect afgewerkt met mooie stiksels en zijn daarnaast aan de bovenkant uitgesneden zodat de peesbeschermers het paard niet belemmeren in zijn beweging.

Le Mieux peesbeschermers impact comfort

Naast de klassiekere peesbeschermers zien we ook steeds meer peesbeschermers met een bontvoering op de markt komen. De Lemieux peesbeschermers met bont zijn licht van gewicht en hebben ventilatieopeningen aan de achterkant en zijkant om de warmte rondom de benen zo veel mogelijk te beperken. In de LeMieux peesbeschermers is daarnaast gel geïntegreerd om kracht en stoten te absorberen. De geïntegreerde gel maakt de LeMieux peesbeschermers geschikt voor springruiters.

Advies van een specialist

Wil je meer weten over een van onze LeMieux peesbeschermers, of wil je advies over welke peesbeschermers misschien wel geschikt zijn voor jouw paard? Neem contact op met een van onze specialisten. Zij helpen jou graag bij het vinden van het juiste bit voor jouw paard.

 

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.