Trust Inno Sense Pelham Port Medium TESTER

Deze pelham heeft scharen van 70mm. De lengte van de scharen bepaalt hoe sterk de pelham inwerkt, hoe langer de scharen zijn, hoe sterker de inwerking. TESTER maat 13.5 cm

€159.99
Not in stock - will be shipped within 2 - 10 days
SKU
TR05001972-TEST
- +
  •  Gratis verzending boven de €49,-
  •  WhatsApp: +31 (0)653340808
  •  Voor 00:00 besteld = volgende werkdag in huis
  •  Overleg met onze specialisten

Trust Inno Sense Pelham Medium Tongboog TESTER

TESTER maat 13.5 cm

Door de vele positieve reacties van onze klanten op de Inno Sense bitten hebben wij dit bitje opgenomen in ons Test Center. De dikte van het bit schikt veel mensen een beetje af maar als je het bit in de mond van je paard bekijkt ligt het heel mooi, alleen de uiteindes zijn 20 mm, het middenstuk is een stuk smaller. Probeer en pas het daarom en wordt net zo enthousiast wordt als wij! 

Deze pelham heeft scharen van 70mm. De lengte van de scharen bepaalt hoe sterk de pelham inwerkt, hoe langer de scharen zijn, hoe sterker de inwerking.

Trust Flexi Bits

De mondstukken zijn gemaakt van de kunststof TPU en hierdoor flexibel.  Bitten met een flexibel mondstuk kunnen voor alle paarden gebruikt worden maar zijn in het bijzonder geschikt voor paarden met een gevoelige mond. Het gebruikte kunststof is FDA approved, wat wil zeggen dat het materiaal niet giftig is en geen weekmakers bevat. De bitten zijn bovendien heel solide door de toepassing van een flexibele kern van roestvrij staal.

De TRUST Flexi Bits zijn verkrijgbaar met verschillende kaakstukken zoals loose ring, eggbut, baby pelham en vele andere soorten. De bitten zijn herkenbaar aan het TRUST logo aan beide zijden van het mondstuk. Bovendien worden alle TRUST bitten gemaakt bij een eigen productie in Oisterwijk, wat de bitten een handgemaakt Nederlands product maakt.

Alle bitten uit het Flexi Soft assortiment zijn 20 mm dik.

Wij adviseren voor onervaren ruiters en paarden geen pelham bit te gebruiken.

More Information
BrandTrust
Rug Size145 | 195 cm
Write Your Own Review
You're reviewing:Trust Inno Sense Pelham Port Medium TESTER
Your Rating

Shall we send you a message when we have discounts available?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2022 DocHorse. All Rights Reserved.