Trust Watertrens

Ben jij op zoek naar een Trust watertrens? Bij Dochorse hebben we een ruim assortiment aan Trust watertrensen! Een van onze bestsellers is de trust watertrens flexi soft.

Advies van een specialist

Wil je meer weten over een van onze Trust watertrensen of wil je advies over welke Trust watertrens het meest geschikt is voor jouw paard? Neem contact op met een van onze specialisten!

 

 

19 Items

Set Descending Direction
per page

Trust is al jaren bekend onder zowel paardeneigenaren als ruiters. Zij staan bekend om de kwalitatieve producten waarbij de trust bitten de laatste jaren steeds populairder zijn geworden. De Trust bitten zijn samengesteld met het idee dat niet ieder bit geschikt is voor ieder paard, en dat we als ruiters moeten kijken welk bit het meest geschikt is voor jouw paard. Optimale communicatie tussen ruiter en paard is het doel van de trust bitten.

Zo heeft trust een grote collectie van allemaal verschillende bitten, waaronder de watertrens. Ook de trust watertrens kent verschillende varianten.

Trust watertrens flexi

De welbekende trust watertrens flexi soft is onder menig ruiter bekend. Deze trust watertrens is gemaakt van kunststof en daardoor heel flexibel. Deze flexi soft bitten worden vooral gebruikt bij jonge paarden doordat deze stil liggen in de mond en erg zacht zijn. De trust watertrens flexi soft is ook te testen via ons TestCenter zodat je zelf de voordelen van deze bekende trust watertrens kan ervaren.

Trust watertrens inno sense

De bekende inno sense bitten worden gemaakt van een kunststof materiaal. De watertrens variant is harder dan de flexi soft uitvoering, maar wel zachter dan de harde uitvoering van de trust watertrens inno sense. Dit bit bestaat uit een stuk en heeft in het midden een lichte tongboog. De tongboog bij de trust watertrens zorgt ervoor dat er minder druk komt op het midden van de tong van het paard. De trust watertrens inno sense medium is ook te testen in ons Testcenter!

Trust watertrens leer

Een opvallend bit tussen alle trust watertrensen is de trust watertrens van leer. Deze watertrens is geheel van leer gemaakt met een kern van nylon. Gedurende de training wordt het bit zachter doordat het paard speeksel aanmaakt. Dit bit is geschikt voor paarden met een gevoelige mond. De ronde constructie rondom het bit en de flexibiliteit van het leer maken deze trust watertrens uniek.

Advies van een specialist

Wil je meer weten over een van de trust watertrensen, of wil je advies over welke watertrens het meest geschikt is voor jouw paard? Neem contact op met een van onze specialisten. Zij helpen jou graag bij het vinden van het juiste bit en kunnen advies geven over al onze bitten in het assortiment.

 

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.