Veredus Peesbeschermers

Ben jij op zoek naar Veredus peesbeschermers? Bij Dochorse hebben wij een ruim assortiment aan Veredus peesbeschermers. Wij hebben zowel Veredus peesbeschermers zonder bont, als met bont.

Advies van een specialist

Wil je meer weten over een van onze Veredus peesbeschermers of wil je weten welke Veredus peesbeschermers geschikt zijn voor jouw paard? Neem contact op met een van onze specialisten, zij beantwoorden graag al jouw vragen over een van onze Veredus peesbeschermers. 

 

 

10 Items

Set Descending Direction
per page

De Veredus producten worden ontwikkeld met de meest geavanceerde technologieën en aandacht voor ieder klein detail. Zo ook de Veredus peesbeschermers. De veelgebruikte Vento technologie bij de peesbeschermers van Veredus zorgen voor zowel horizontale als verticale ventilatie van het paardenbeen. De voering van de Veredus Vento peesbeschemers is gemaakt van een 3D mesh materiaal en geperforeerd neopreen. De luchtroosters aan de bovenkant van de peesbeschermer zorgt dat de luchtcirculatie rond het been gecreëerd wordt.

De Veredus peesbeschermers Carbon gel Vento

De Veredus peesbeschemers met Carbon Gel vento zijn een van de eerste peesbeschermers met een ademende ventilatie. Deze Veredus peesbeschermers bieden optimale bescherming aan het paardenbeen door de Carbon en de nitrixgel. De Veredus peesbeschemers hebben daarnaast een mooi anatomische pasvorm met makkelijke ‘quick release’ sluitingen. De tussenlaag van 3D mesh zorgt ervoor dat er geen ophoping van warmte kan plaatsvinden in het been tijdens inspanning. Bij deze Veredus peesbeschermers zijn ook bijpassende Veredus strijklappen verkrijgbaar. Tevens zijn de Veredus peesbeschermers Carbon Gel Vento ook verkrijgbaar met bont.

De Veredus peesbeschermers Olympus

De Veredus peesbeschermers Olympus hebben unieke eigenschappen en zijn gemaakt van een 54-SHORE TPU materiaal, anders dan de Veredus peesbeschermers Carbon Gel Vento. Deze Veredus peesbeschermers hebben daarnaast een EV foam padding aan de achterkant, waardoor de buigpees van het paard beter beschermd wordt. Zoals iedere Veredus peesbeschermer zijn ook de Veredus olympus peesbeschermers voorzien van een anatomische pasvorm. Ook de Veredus peesbeschermers Olympus heeft bijpassende Veredus strijklappen.

De Veredus peesbeschermers TRC Vento save the sheep

De Veredus peesbeschermers TRC zijn net anders dan de klassieke peesbeschermers van Veredus. Deze Veredus peesbeschermers met bont zijn ideaal voor de training of voor het gebruik in de molen, longeren of wandelen. Deze Veredus peesbeschermers hebben net zoals de Carbon peesbeschermers de innovatieve Vento technologie, waardoor ze extra luchtdoorlatend zijn en het paardenbeen optimaal ventileren.

Advies van een specialist

Wil je meer weten over een van de Veredus peesbeschermers, of wil je advies over welke Veredus peesbeschermers geschikt zijn voor jouw paard en de doeleinden waarvoor je deze wilt gebruiken? Neem contact op met een van onze specialisten. Zij helpen jou graag bij het vinden van de juiste peesbeschermers en kunnen jou advies geven over alle peesbeschermers in het assortiment.  

 

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.