Eskadron Peesbeschermers

Ben jij opzoek naar Eskadron peesbeschermers? Bij Dochorse hebben wij een ruim assortiment aan peesbeschermers van Eskadron. Zowel de klassieke peesbeschermers, als de Eskadron Proflex peesbeschermers zijn bij ons verkrijgbaar!

Advies van een specialist

Wil je meer weten over een van onze Eskadron peesbeschermers of wil je weten welke peesbeschermers geschikt zijn voor jouw paard? Neem contact op met een van onze specialisten!

 

 

8 Items

Set Descending Direction
per page

Eskadron heeft vele peesbeschermers in de collectie. Peesbeschermers worden veelal gebruikt als bescherming voor de benen van jouw paard. Hierbij is de peesbeschermer vooral gericht op invloeden van buitenaf. Peesbeschermers functioneren daarnaast ook als bescherming voor de pezen van het paard. Hierbij gaat het vooral om de bescherming van de voorbenen, waarbij de achterbenen in enkele gevallen de voorbenen van het paard tijdens inspanning aantikken.

Klassieke Eskadron peesbeschermer

De klassieke Eskadron peesbeschermer is geliefd onder menig ruiter. Deze peesbeschermers zijn ideaal voor de dagelijkse training en hebben een fijne pasvorm. De klassieke Eskadron peesbeschermers worden door paardeneigenaren zowel gebruikt tijdens training, als in de paddock, wei of stapmolen.

Eskadron peesbeschermers memory foam

De Eskadron peesbeschermers met memory foam zijn misschien wel een van de bekendste peesbeschermers van Eskadron. Deze stijlvolle Eskadron peesbeschermers zijn voorzien van zacht memory foam aan de binnenkant. Het Memory foam aan de binnenkant en de uitsparing aan de bovenkant van de peesbeschermer maken de beschermers heel comfortabel voor het paard. Deze kappen zijn tevens te bestellen samen met de bijbehorende strijklappen van Eskadron.

Eskadron peesbeschermers met bont

Deze Eskadron peesbeschermers zijn hetzelfde als bovengenoemde peesbeschermers maar zijn aan de binnenkant voorzien van imitatiebont. Dit imitatiebont zorgt ervoor dat de peesbeschermers super zacht zijn. Daarmee gaan de peeskappen schuurplekken en irritatie van de huid tegen.

Proflex Eskadron peesbeschermers

Nieuw in ons assortiment zijn de Proflex Eskadron peesbeschermers. Deze peesbeschermers zijn licht van gewicht en zijn voorzien van een mooi design. Deze peeskappen zijn in tegenstelling tot de andere Eskadron peesbeschermers gedeeltelijk flexibel waardoor het paard nog meer bewegingsvrijheid heeft tijdens inspanning. Deze peesbeschermers zijn ook verkrijgbaar in combinatie met de bijpassende Eskadron strijklappen van deze lijn.

Vraag het onze specialisten

Wil je meer weten over een van onze Eskadron peesbeschermers of wil je advies over welke peesbeschermers geschikt zijn voor jouw paard? Neem contact op met een van onze specialisten. Zij helpen jou graag verder bij het vinden van de juiste peesbeschermers.

 

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.