Eskadron Zweetdeken

Ben jij opzoek naar een Eskadron zweetdeken? Bij Dochorse hebben wij meerdere zweetdekens van Eskadron in het assortiment.

Advies van een specialist

Wil je meer weten over een van de Eskadron zweetdekens of wil je weten welke deken geschikt is voor jouw paard? Neem contact op met een van onze specialisten, zij helpen jou graag verder!

2 Items

Set Descending Direction
per page

Zweetdekens kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Zo is het onder andere om ervoor te zorgen dat je paard niet te snel afkoelt nadat hij gereden is, en dus getranspireerd heeft. Daarnaast zijn zweetdekens ook te gebruiken tijdens het vervoer van jouw paard. Doordat de zweetdekens veel vocht opnemen zal je paard tijdens vervoer niet te warm of te koud worden. De showdekens van Eskadron zijn daarnaast ook geschikt om mee te nemen op wedstrijd. Door de chique uitstraling is deze deken ook op het wedstrijdterrein goed te gebruiken.

Eskadron zweetdekens bij Dochorse

Eskadron heeft meerdere zweetdekens in de collectie. Dochorse heeft twee geselecteerde zweetdekens van Eskadron het assortiment. De zweetdekens van Eskadron staan bekend om hun chique uitstraling en hebben een fijne pasvorm.

Eskadron zweetdeken fleece

In het assortiment van Dochorse is de Eskadron zweetdeken van Fleece opgenomen. De zweetdeken van Eskadron is gemaakt van fleece en is zowel geschikt voor transport als voor het opdrogen van jouw paard na het rijden. Door de satijnen bies krijgt de deken een hele luxe uitstraling. 

Eskadron show zweetdeken fleece

De eskadron show zweetdeken is de luxe variant onder de Eskadron zweetdekens. Naast de luxe uitstraling door de bies, heeft deze deken ook een ornament achter op de deken. Dit ornament geeft de deken net iets meer uitstraling en maakt hem geschikt als showdeken voor op wedstrijden of gewoon op stal.

De deken is zowel te gebruiken als transportdeken, maar ook als deken voor het opdrogen na het rijden. De sluitingen aan de voorkant zijn voorzien van een flap waardoor de sluitingen tijdens gebruik niet meer zichtbaar zijn. Deze flap is tevens geschikt om te borduren!

Vraag het onze specialisten

Wil je meer weten over een van onze Eskadron zweetdekens of wil je advies over welke deken geschikt is voor jouw paard? Neem contact op met een van onze specialisten. Elsemiek is gespecialiseerd in alle dekens uit het assortiment van Dochorse. Doordat Elsemiek alle dekens gepast en getest heeft weet zij precies welke dekens geschikt zijn.

 

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.