Eskadron Oornetje

Ben je op zoek naar een geschikt oornetje voor jouw paard? Bij Dochorse hebben wij meerdere Eskadron oornetjes in het assortiment. Naast de Eskadron oornetjes hebben wij ook de Eskadron Soundless oornetjes in het assortiment. 

Advies van een specialist

Wil je meer weten over een van de Eskadron oornetjes of wil je advies over welk oornetje geschikt is voor jouw paard? Neem contact op met een van onze specialisten, zij helpen jou graag verder bij het vinden van het juiste oornetje!

 

Oornetjes worden vaak gebruikt op wedstrijden. Zowel op dressuur- als op springwedstrijden ziet men geregeld ruiters met een oornetje rijden. Oornetjes worden vaak gebruikt wanneer een paard heftig kan reageren op geluiden of snel afgeleid is tijdens een wedstrijd. Door het gebruik van een oornetje worden de omgevingsgeluiden gedempt, waardoor het paard minder snel afgeleid wordt.

Belangrijk hierbij is dat de oornetjes niet te krap zitten om de oren van het paard. Het paard moet genoeg bewegingsvrijheid hebben en het oornetje moet lang genoeg zijn onder het kopstuk om schuiven te voorkomen.

Er zijn speciale oornetjes met voering die het geluid nog extremer dempen dan de ‘normale’ oornetjes. Oornetjes worden ook zo nu en dan gebruikt om insecten rondom de oren van het paard buiten te houden. Er zijn paarden die heftiger kunnen reageren op vliegen en andere beesten rondom hun oren.

Eskadron oornetje

Dochorse heeft ook oornetjes van Eskadron in de collectie. De Eskadron oornetjes zijn niet alleen chique, maar ook nog eens elastisch en gemaakt van 100 procent katoen voor optimaal comfort voor jouw paard. De oornetjes van Eskadron zijn ook uitermate geschikt om te borduren met bijvoorbeeld een logo of tekst.

Eskadron soundless oornetjes

Eskadron heeft naast de basis oornetjes ook de soundless Eskadron oornetjes. Dit oornetje is geschikt voor paarden die heftig reageren op geluiden of snel afgeleid zijn, vanwege de geluiddempende oren. De Eskadron oornetjes zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Naast de Eskadron oornetjes hebben wij nog veel meer oornetjes in het assortiment van onder andere Ketucky. Bij de Eskadron oornetjes niet helemaal gevonden wat je zocht? Kijk dan eens bij onze andere oornetjes of neem contact op voor meer informatie.

Advies van onze specialist

Wil je meer weten over een van de Eskadron oornetjes of wil je advies op maat over een van de oornetjes? Neem contact op met een van onze specialisten. Zij helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze.

 

 

Shall we send you a message when we have discounts available?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2023 DocHorse. All Rights Reserved.