Eskadron Bandages

Ben jij op zoek naar Eskadron bandages voor jouw paard? Bij Dochorse hebben wij een ruim assortiment aan Eskadron bandages. Zo hebben wij Eskadron fleecebandages, werkbandages, maar ook bandages voor op stal.

Advies van een specialist

Wil je meer weten over een van onze Eskadron bandages of wil je weten welke Eskadron bandages geschikt zijn voor jouw paard? Neem contact op met een van onze specialisten. Zij helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze.

 

Bandages worden veelal gebruikt ter vervanging van de peesbeschermers. Bandages bieden ondersteuning aan het paardenbeen en dienen daarnaast ook ter bescherming van invloeden van buitenaf. Fleece bandages en combi-bandages worden het meest gebruikt en zijn ideaal voor de training of tijdens transport.

Een nadeel van bandages is dat ze vaak warmer worden dan andere peesbeschermers. Het is daarom belangrijk om de benen van het paard goed te koelen na gebruik. Bij het bandageren wordt altijd aangeraden in combinatie met onderlappen te werken, dit voor een betere drukverdeling voor het paardenbeen.

Eskadron bandages van fleece

Bij Dochorse hebben wij zowel Eskadron Fleecebandages als Eskadron werk- en stalbandages. De Fleecebandages zijn van een zacht materiaal en zijn elastisch zodat deze comfortabel om het been van het paard heen zitten.

Naast de fleecebandages hebben wij ook werkbandages in het assortiment. Deze Eskadron bandages zijn voor dagelijks gebruik en zijn super elastisch. De bandages hebben een dubbele klittenbandsluiting en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

De Eskadron bandages voor op stal of transport

De stalbandages van Eskadron zijn zo ontworpen dat ze een veiligheidsklittenbandsluiting hebben, zodat het paard de Eskadron bandages op stal niet los kan maken of er in verstrikt kan raken. Deze Eskadron bandages worden veelal ook voor transport gebruikt en zijn doordat ze uit acryl bestaan erg comfortabel.

Eskadron 2 in 1 bandages

Voor wie niet graag met een onderlap werkt hebben wij de Eskadron Climatex bandages in het assortiment. Deze bandages zijn een 2 in 1 combinatie, waarbij de onderlap bevestigd zit aan de bandage. Losse onderlappen hoeven niet meer gebruikt te worden. Het eerste deel van de bandage is daarnaast ook gemaakt van ademend materiaal waardoor de benen van het paard niet te snel te warm worden.

Advies van onze specialist

Wil je meer weten over een van de Eskadron bandages of wil je advies op maat over een van de Eskadron bandages? Neem contact op met een van onze specialisten. Zij helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze.

 

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.