Trust watertrens inno sense port medium tester

TESTER maat 12.5 cm. Watertrens met een medium tongboog. Inclusief rubberen bitringen. Geschikt voor gevoelige en jonge paarden.
€99.99
2 in stock - will be shipped today
SKU
TR05001962-TEST
- +
  • Gratis verzending boven de €49,-
  • WhatsApp: +31 (0)653340808
  • Voor 23:59 besteld = volgende werkdag in huis
  • Overleg met onze specialisten

Trust Inno Sense Watertrens Tongboog MEDIUM TESTER

TESTER maat 12.5 cm

Door de vele positieve reacties van onze klanten op de Inno Sense bitten hebben wij dit bitje opgenomen in ons Test Center. De dikte van het bit schikt veel mensen een beetje af maar als je het bit in de mond van je paard bekijkt ligt het heel mooi, alleen de uiteindes zijn 20 mm, het middenstuk is een stuk smaller. Probeer en pas het daarom en wordt net zo enthousiast wordt als wij!

De Inno Sense watertrens met een medium tongboog wordt gemaakt van een elastisch kunststof materiaal. Dit bit is harder dan de flexi soft bitjes en minder hard dan de harde uitvoering. Het mondstuk heeft een tongboog wat zorgt voor minder druk op het midden van de tong. Dit bit is licht buigzaam.

Het gebruikte kunststof materiaal is FDA approved, wat wil zeggen dat het materiaal niet giftig is en geen weekmakers bevat. De bitten zijn bovendien heel solide door de toepassing van een flexibele kern van roestvrij staal. 

De TRUST Flexi Bits zijn verkrijgbaar met verschillende kaakstukken zoals loose ring, eggbut, baby pelham en vele andere soorten. De bitten zijn herkenbaar aan het TRUST logo aan beide zijden van het mondstuk. Bovendien worden alle TRUST bitten gemaakt bij een eigen productie in Oisterwijk, wat de bitten een handgemaakt Nederlands product maakt.

Alle bitten uit het Inno Sense assortiment zijn 20 mm dik.


More Information
BrandTrust
Rug Size145 | 195 cm
Write Your Own Review
You're reviewing:Trust watertrens inno sense port medium tester
Your Rating
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.