Amigo Vliegendeken

Ben jij op zoek naar een geschikte Amigo vliegendeken voor jouw paard? Wij hebben een groot assortiment aan Amigo vliegendekens. Zo hebben wij ook Amigo vliegendekens voor pony's in het assortiment.

Advies van een specialist

Wil je meer weten over een van onze Amigo vliegendekens of wil je advies op maat? Neem contact op met een van onze specialisten. Zij helpen jou graag bij het vinden van de juiste Amigo vliegendeken.

 

12 Items

Set Descending Direction
per page

Wij hebben bij Dochorse verschillende soorten amigo vliegendekens in het assortiment. Een vliegendeken helpt een paard, het grootste gedeelte van het zomerseizoen, tegen alle vliegen en insecten van buitenaf. Er zijn allerlei verschillende soorten vliegendekens, zowel met hals als zonder hals. Wij lichten een twee fijne amigo vliegendekens voor jou uit.

De Amigo vliegendeken, Bug Rug

Deze amigo vliegendeken beschermd jouw paard niet alleen tegen de vliegen, maar is daarnaast ook nog eens UV werend. Op deze manier warmt jouw paard niet zo snel op als dat hij zou doen onder een ‘normale’ vliegendeken. Deze vliegendeken is ook geschikt om te gebruiken met hals en er is een bijpassend vliegenmasker verkrijgbaar zodat jouw paard optimaal beschermd is tegen alle insecten tijdens het zomerseizoen. Naast de Amigo bug rug hebben wij ook de Amigo Bug buster vliegendeken in het assortiment. Deze vliegendeken heeft anders dan de Bug rug, drie singels in plaats van twee singels, en is daarnaast voorzien van een buikflap.

Amigo vliegendeken evolution

Voor wie echt op zoek is naar een optimaal beschermende vliegendeken is de amigo vliegendeken evolution geschikt. Deze deken beschermt je paard tegen insecten, zon, maar ook tegen regen door de waterdichte bovenkant. Deze deken is daarnaast voorzien van een ietwat aparte kleur, uit verschillende onderzoeken is gebleken dat insecten deze kleuren niet kunnen registreren, dus je paard wordt praktisch onzichtbaar voor de insecten. Ideaal!

De amigo vliegendeken evolution, is ook verkrijgbaar in de Vamoose variant. Deze vliegendeken is zo speciaal doordat deze behandeld is met een insectenwerend middel genaamd Vamoose. Op deze manier is jouw paard nog beter beschermd tegen alle insecten.

Ook voor de pony’s heeft amigo regendekens ontworpen. De Amgio mio vliegendeken is er ook voor pony’s. Deze deken is speciaal gemaakt voor pony’s en heeft daardoor een veel betere pasvorm dan menig ponydeken. Voor de echte kleintjes onder ons hebben wij ook de amigo regendeken petite bug rug. Deze amigo vliegendeken is speciaal ontworpen voor miniatuur paardjes en heeft een afneembaar halsdeel.

Advies van onze specialisten

Wil je meer weten over een van onze amigo vliegendekens of wil je weten welke vliegendeken past bij jouw paard of pony? Neem contact op met een van onze specialisten. Zij helpen jou graag bij het vinden van de juiste amigo vliegendeken en voorzien jou graag van een passend advies.

 

 

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.