Amigo Winterdeken

Ben jij op zoek naar een Amigo winterdeken? Wij hebben een ruim assortiment aan Amigo winterdekens. Zo verkopen wij de Amigo hero winterdekens, en de Amigo bravo winterdekens.

Advies van een specialist

Wil je meer weten over een van onze Amigo winterdekens? Neem contact op met een van onze specialisten. Zij helpen jou graag bij het vinden van de juiste Amigo winterdeken. 

 

9 Items

Set Descending Direction
per page

Bij Dochorse hebben we een ruime voorraad aan winterdekens. Zo ook de amigo winterdekens. Een winterdeken is geschikt voor de koudere dagen doordat deze altijd gevoerd is. Er zijn verschillende soorten winterdekens; winterdekens met een eigen voering, maar ook winterdekens waar liners onder kunnen om zo een boven deken efficiënt voor meerdere temperaturen te kunnen gebruiken.

Amigo heeft verschillende winterdekens in het assortiment. Hieronder lichten we een aantal fijne amigo winterdekens voor jou toe. Er zijn twee collecties van de Amigo winterdekens; De amigo bravo winterdekens en de amigo hero winterdekens.

De amigo hero winterdeken

De amigo hero winterdekens hebben een sterke buitenstof van wel 900D polyester. Deze dekens hebben een rechte voorsluiting en heeft een 200 grams binnen voering. Deze deken is ideaal voor de wat koudere dagen, en is door de sterke buitenstof ook voor buiten geschikt.

De Amigo bravo winterdeken

Amigo heeft daarnaast ook de amigo bravo winterdeken lijn, deze winterdekens hebben een nog dikkere buitenstof van 1200D polyester en zijn dus ideaal voor paarden die hele dagen buitenstaan. Onder deze dekens kunnen ook de Horseware liners gebruikt worden. Op deze manier kan je de deken gemakkelijk dikker maken voor de koudere dagen zonder dat je een nieuwe buitendeken hoeft aan te schaffen.

Onze bestseller

De amigo bravo bundle deken is ideaal voor de ruiter of paardeneigenaar die in een keer klaar wil zijn voor (bijna) de hele winter. Dit is een dekenpakket met een 50 gram regendeken, een 100 en 300 grams liner en een bijpassende hals voor als het echt koud wordt. Deze deken heeft een comfortabele pasvorm en is voorzien van een disc-sluiting. De amigo winterdeken heeft daarnaast een buitenstof van heel dik polyster waardoor deze sterk is en niet makkelijk stuk gaat. Een goede investering voor wie een fijne comfortabele, maar ook mooie amigo winterdeken wil.

Advies van onze specialisten

Wil je meer weten over een van onze amigo winterdekens of wil je weten welke amigo winterdeken geschikt is voor jouw paard? Neem contact op met een van onze specialisten. Zij voorzien jou graag van een passend advies voor het kiezen van de juiste amigo winterdeken.

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.