Flex On Safe On Veiligheidsstijgbeugels Tester

Door de vele positieve reacties van onze klanten de deze Flex-On Safe-On beugels hebben wij deze toegevoegd aan ons Test Center!

€275.00
Not in stock - will be shipped within 2 - 10 days
SKU
FLEXSO20IUG-TEST
- +
  • Gratis verzending boven de €49,-
  • WhatsApp: +31 (0)653340808
  • Voor 23:59 besteld = volgende werkdag in huis
  • Overleg met onze specialisten

Flex On Safe On Veiligheidsstijgbeugels TESTER

Door de vele positieve reacties van onze klanten de deze Flex-On Safe-On beugels hebben wij deze toegevoegd aan ons Test Center!

De tester is wordt geleverd in de kleur groen. 

De Flex-On Safe-On beugels zijn revolutionair op het gebied van design, comfort en veiligheid. De beugels geven een goede stabiliteit en zorgen voor een correcte beenligging. Deze unieke beugels klappen open bij een val zodat de voet nooit vast kan blijven zitten in de beugel. Hierna is de beugel weer eenvoudig in elkaar te zetten zodat er geen nieuwe onderdelen nodig zijn. Let op: De ruiter moet minimaal 40 kg zijn om de arm van de beugel op te laten klappen. 

De Flex-On Stijgbeugels bieden een verbeterde technische prestatie door middel van de schokabsorpsie en de ergonomische vorm, de beugel is voorzien van een stalen frame waardoor deze zeer stevig is maar is verder gemaakt van Polyamide waardoor deze zeer lichtgewicht is. De opening voor de beugelriem is niet in het midden waardoor het gewicht van de ruiter beter wordt verdeeld. De beugel is voorzien van ultra grip voetbed welke 10 graden gekanteld is waardoor in comibinatie met de Elastomer schokdempers de gewrichten van de ruiter worden ontlast. 

Flex-On heeft onderzoek gedaan naar de Biomechanica van beugels. Hierdoor hebben zij beugels kunnen ontwikkelen welke de gewrichten van de ruiter ontlast. Dit hebben zij gedaan door middel van een gekanteld voetbed en Elastomer schokdempers onder het voetbed. Ook de scheve opening beugelriem ophanging zorgt voor minder druk op de gewrichten van de ruiter. 

De Elastomer schokdempers vangen vibraties en schokken op zodat deze niet door de enkels en de knieën van de ruiter opgevangen moeten worden. Dit in combinatie met het gekantelde voetbed en de scheve beugel ophanging maakt dit een zeer comfortabele beugel. De beugel is uitermate geschikt voor ruiters die veel springen of meerdere paarden rijden, maar ook voor ruiters met knie of enkel problemen. 

Flex-On Safe-On stijgbeugels, de voordelen:

  • Goede stabiliteit voor een correcte beenligging
  • Arm van de beugel gaat open tijdens val voor optimale veiligheid
  • Schokabsorptie
  • Lichtgewicht
  • Gewicht van de ruiter wordt beter verdeeld
  • Ultra grip voetbed welke 10 graden gekanteld is

More Information
BrandFlex-On
Write Your Own Review
You're reviewing:Flex On Safe On Veiligheidsstijgbeugels Tester
Your Rating
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.