Rambo micklem competition bridle tester

Rambo Micklem Comeptition tester. Dit is de testversie van de Rambo Micklem Competition je kan dit hoofdstel 7 dagen testen.
€153.71 €204.95
1 in stock - will be shipped today
SKU
HWSBAC9D-NAB0-CFG
- +
  • Gratis verzending boven de €49,-
  • WhatsApp: +31 (0)653340808
  • Voor 23:59 besteld = volgende werkdag in huis
  • Overleg met onze specialisten

Horseware - Micklem Competition Bridle TESTER

Het Rambo Micklem hoofdstel is 1 van de producten welke je in ons Test Center vindt. Het hoofdstel draagt daadwerkelijk bij aan een beter resultaat en een doeltreffender training. You need to feel it to believe it!

Omdat wij in de werking van dit hoofdstel geloven, maar ook begrijpen dat het een grote investering is, bieden wij middels ons DocHorse Test Center de mogelijkheid om het Micklem hoofdstel te testen zodat je echt overtuigd raakt van de werking en effectiviteit. 

Het is ook mogelijk om de Micklem Multi te testen (deze kan bitloos gebruikt worden maar is niet toegestaan op KNHS wedstrijden).

Een uniek hoofdstel volledig gemodelleerd naar de schedel van het paard. Horseware heeft in samenwerking met William Micklem na uitgebreid onderzoek naar het paardenhoofd dit speciale hoofdstel ontworpen. Door de unieke vormgeving van de Micklem Bridle worden alle gevoelige en oppervlakkige zenuwen in het paardenhoofd ontzien. Dit is het meest comfortabele hoofdstel ooit ontworpen voor het paard.

Het voordeel van de Micklem Bridles is dat het hoofdstel precies past in de vormen van het paardenhoofd waardoor het nergens drukkingen of knellingen geeft. Alle gevoelige en oppervlakkige zenuwen worden ontzien. Daarnaast worden ook de jukbeenderen en de uitstekende kiezen van het paard vrij gelaten, om zo schuren en / of beschadiging van de slijmvliezen in de mond van het paard te voorkomen. Alle Micklem Bridles zijn gemaakt van zacht, soepel leer voor extra comfort. Daarnaast heeft het leer een luxe leerfinish ondergaan wat extreme duurzaamheid garandeert.  

De Micklem Competition Bridle is FEI approved en wordt geleverd inclusief teugels en bitclips.


More Information
BrandRambo Micklem
Rug Size145 | 195 cm
Write Your Own Review
You're reviewing:Rambo micklem competition bridle tester
Your Rating
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.