Sectolin Stable Cleaner Pro

Stable Cleaner Pro is een zeer krachtige en geconcentreerde reiniger die probleemloos resten van voedsel, vet, dierlijke eiwitten, mest en atmosferische vervuiling oplost.

€13.95
Not in stock - will be shipped within 2 - 10 days
SKU
SE12075
- +
  • Gratis verzending boven de €49,-
  • WhatsApp: +31 (0)653340808
  • Voor 23:59 besteld = volgende werkdag in huis
  • Overleg met onze specialisten

Stable Cleaner Pro 

KRACHTIGE REINIGER

Stable Cleaner Pro is een zeer krachtige en geconcentreerde reiniger die probleemloos resten van voedsel, vet, dierlijke eiwitten, mest en atmosferische vervuiling oplost. Het is multifunctioneel inzetbaar en ook absoluut veilig op kunststof, rubbers en gelakte materialen. Stable Cleaner Pro is zowel binnen als buiten te gebruiken, volledig oplosbaar in water, snel-scheidend en biologisch afbreekbaar.

Super geconcentreerd, zuinig in gebruik;

Breed inzetbare, multifunctionele reiniger;

Biologisch afbreekbaar;


EXTRA INFORMATIE:

Met 1 liter Stable Cleaner Pro kun je 100 liter schoonmaakwater aanmaken.

Door zijn brede inzetbaarheid kun je met een fles Stable Cleaner Pro veel verschillende materialen en machines grondig en veilig reinigen. Het is niet alleen zeer geschikt voor het reinigen van stallen, vloeren en bijvoorbeeld de wasplaats, maar ook zeer geschikt voor het reinigen van de buitenkant van een pand, de binnen- en buitenkant van trailers en vrachtwagens, auto’s en landbouwmachines. Stable Cleaner Pro is volledig veilig voor de lak, rubbers en kunststoffen.


More Information
BrandSectolin
Ingredients

Bevat Natriumhydroxide; Benzalkoniumchloride; Quaternair C12-14 alkylmethylamine-ethoxylaatmethylchloride. 

Usage Text

Toepassing d.m.v. handmatige reiniging, borstelreiniging of hogedruk. Stable Cleaner Pro kan zeer sterk verdund worden met warm of koud water. Bij zware vervuiling 1:10 tot 1:40 verdunnen, bij normale vervuiling 1:40 tot 1:100 (1:100 = 10 ml reinigingsmiddel per liter water). Aanbrengen en evt. 15-30 minuten in laten werken. Werking is afhankelijk van temperatuur, inwerktijd, bewerking en vervuilingsgraad. Altijd goed naspoelen met water. Niet gebruiken op linoleum en marmoleum. BEWAREN: Vorstvrij bewaren, achter slot en op een goed geventileerde plaats.

Let op!

Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Buiten het bereik van kinderen houden. Nevel, Spuitnevel niet inademen. Na het werken met dit product gezicht, handen grondig wassen. Voorkom lozing in het milieu. Draag beschermende kleding, oogbescherming, gelaatsbescherming. NA INSLIKKEN: de mond spoelen. GEEN braken opwekken.

Write Your Own Review
You're reviewing:Sectolin Stable Cleaner Pro
Your Rating
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.