Acavallo Beugels

Ben jij op zoek naar Acavallo stijgbeugels? Bij Dochorse hebben wij verschillende Acavallo stijgbeugels in het assortiment. Zo verkopen wij de Acavallo Arena AluPro stijgbeugels en de Acavallo Opera stijgbeugels.

Advies van een specialist

Wil je meer weten over een van onze Acavallo beugels of wil je weten welke stijgbeugels geschikt zijn voor jou? Neem contact op met een van onze specialisten, zij helpen jou graag verder!

 

Bij Acavallo staat veiligheid voorop. Dit is ook wat Acavallo heeft gedacht bij het ontwerpen van de nieuwste beugels van het merk. De Acavallo beugels stralen een luxueus design uit door het aluminium wat gebruikt is voor de beugels. Ze zijn extreem licht van gewicht maar wel heel sterk, zodat de veiligheid gewaarborgd wordt. Het grote voetoppervlak zorgt ervoor dat de beugels van Acavallo ook geschikt zijn voor mensen met orthopedische problemen.

Acavallo heeft meerdere stijgbeugels in het assortiment met allen hun eigen voordelen en specifieke eigenschappen. Alle producten van Acavallo zijn gemaakt met het idee dat de producten moeten bijdragen aan het verbeteren van de prestaties van paard en ruiter.

De Acavallo AluPro

De Acavallo AluPro beugels zijn niet zoals iedere beugel gemaakt, maar hebben een scharnierarm aan de buitenzijde. Deze scharnierarm valt bij te veel druk op de beugel open, waardoor deze uitermate veilig is wanneer je voet dreigt vast te blijven zitten in de beugel. Het grote oppervlak waar de voet op rust zorgt voor extra comfort en maakt de beugel geschikt voor bijna iedere ruiter.

De Acavallo Opera

De Acavallo Opera is een bijzonder design en is een echte eyecatcher. Deze beugel zit niet in elkaar zoals iedere andere beugel en introduceert een totaal nieuw concept. De speciale ophanging, die dwars is, maakt het recht naar beneden hangen van de beugel mogelijk. Ideaal voor veel stabiliteit en het mooie design maakt de beugel ook nog eens heel uniek. Deze beugel heeft wederom een groot oppervlak voor de voet met een voetbed vol met grip, zodat de ruiter optimale comfort ervaart tijdens het paardrijden. Deze beugel is tevens ook geschikt om te personaliseren met een vlag van een land naar keuze.

Advies van onze specialist

Wil je meer weten over een van de Acavallo beugels of wil je advies op maat over welke beugels geschikt zijn voor jou? Neem contact op met een van onze specialisten. Zij helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze.

 

 

Shall we send you a message when we have discounts available?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2023 DocHorse. All Rights Reserved.