Dyon Hoofdstel

Ben jij op zoek naar een Dy'on hoofdstel? Wij hebben een ruim assortiment aan Dy'on hoofdstellen, waaronder de mooie Dressage trenshoofdstellen. 

Advies van een specialist

Wil je meer weten over een van de Dy'on hoofdstellen of wil je weten welk hoofdstel geschikt is voor jouw paard? Neem contact op met een van onze specialisten, zij voorzien jou graag van een passend advies.

9 Items

Set Descending Direction
per page

Dy’on staat bekend om zijn superluxe en exclusieve hoofdstellen. Met een groot assortiment aan Dy’on hoofdstellen kun je bij Dochorse terecht voor jou nieuwe hoofdstel. Wij lichten drie van onze bestsellers uit.

Het Dy’on hoofdstel Dressage

Het Dy’on hoofdstel Dressage is een rondgenaaid hoofdstel en wordt veelal gebruikt voor dressuurdoeleinden. Het Dy’on hoofdstel is uitgerust met een anatomisch kopstuk, zodat druk achter de oren voorkomen wordt. Het kopstuk is daarnaast voorzien van een padding zodat het extra comfortabel op het paardenhoofd rust.

Niet alleen het kopstuk van het Dy’on hoofdstel is zo comfortabel mogelijk uitgerust, ook de neusriem is anatomischer gevormd dan de meeste neusriemen. De druk op de gevoelige plekken van het paardenhoofd wordt hierdoor sterk vermindert. Bij de neusriem van het Dy’on hoofdstel is er een padding toegevoegd, zodat deze extra zacht is voor het paard. De frontriem heeft een V-vorm en is voorzien van echte Swarovski stenen. Kortom, het Dy’on hoofdstel dressage is niet alleen een prachtig hoofdstel om te zien, maar is ook nog eens zo comfortabel mogelijk ontwikkeld voor het paard.

Het Dy’on hoofdstel Dressage stang & trens

Het Dy’on hoofdstel dressage is ook verkrijgbaar in de stang en trens variant. Dit D’yon hoofdstel heeft dezelfde unieke eigenschappen en voordelen als het Dy’on hoofdstel dressage trenshoofdstel. Dit hoofdstel is beschikbaar in verschillende kleuren en is net zoals het trenshoofdstel voorzien van een echte Swarovski frontriem.

De Dy’on New English collectie

Naast de Dressage hoofdstellen heeft Dy’on ook een hele New English collectie. De producten uit deze collectie zijn gemaakt van plantaardig gelooid leer, zo ook dit Dy’on hoofdstel. Deze Dy’on hoofdstellen zijn van extreem hoge kwaliteit en verminderen de kans op huidirritatie. Het hoofdstel heeft een anatomisch gevormd kopstuk, zodat de druk achter de oren verminderd wordt. Het Dy’on New English hoofdstel heeft een gebombeerde frontriem en het Dy’on logo op de frontriem.

De Dy’on difference collectie

Buiten de New English collectie heeft Dy’on ook de difference collectie. De Dy’on difference is een speciaal hoofdstel met een ver terug gesneden kopstuk. Op deze manier zijn de oren van jouw paard volledig vrij om te bewegen en wordt er geen druk uitgeoefend achter de oren. Wil je weten of dit hoofdstel wat voor jouw paard is? Het Dy’on hoofdstel is te testen in ons TestCenter!

Advies van een specialist

Wil je meer weten over een van onze Dy’on hoofdstellen of wil je hulp bij het vinden van het juiste Dy’on hoofdstel? Neem contact op met een van onze specialisten. Zij helpen jou graag verder bij het vinden van het juiste hoofdstel.

 

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.