Puur gastri

In cases of increased gas production, with a decreased appetite or when the bowel function is off-balance. This product supports the stomach and stimulates bowel functions
€28.99
6 in stock - will be shipped today
SKU
PNGAS11012
- +
  • Gratis verzending boven de €49,-
  • WhatsApp: +31 (0)653340808
  • Voor 23:59 besteld = volgende werkdag in huis
  • Overleg met onze specialisten
ContentsNumber of daysPricePrice per day
100 ml100€28.99€0.29

Puur Gastri 100 ml

In cases of increased gas production, with a decreased appetite or when the bowel function is off-balance. This product supports the stomach and stimulates bowel functions.


More Information
BrandPuur Natuur
Quantity - ml100 ml
Rug Size145 | 195 cm
SubstanceLiquid
Dosage1 ml
IngredientsEen verdund extract van van Rosmarinus officinalis, Absinthium, Calamus aromaticus en Passiflora incarnata.
Usage Text

Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft 1-2 x daags:

Paard 20-30 druppels

1 ml = 20 druppels

Het product kan rechtstreeks of met wat water met een plastic lepel of spuitje in de mond gegeven worden. Eventueel kan het op iets lekkers gedruppeld gegeven worden. Geef Puur Gastri tenminste een half uur voor of na het eten, zodat het door het schone mondslijmvlies kan worden opgenomen.

Puur Gastri kan zonder bezwaar in combinatie met andere geneesmiddelen worden gebruikt. In een enkel geval kan in het begin van het innemen van de druppels een onschuldige en kortdurende verergering van de klachten voorkomen. Dit geeft aan dat het dier intensief op het middel reageert. Indien deze verergering hinderlijk is, dient u de geadviseerde dosis voor uw dier te halveren of een keer een dosis over te slaan. Mocht u een bijwerking menen te constateren, verzoeken wij u deze te melden bij uw dierenarts of –therapeut.

Write Your Own Review
You're reviewing:Puur gastri
Your Rating
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.