Puur intestine

Composition: A diluted extract of Carbo vegetabilis, Nux vomica, Okoubaka en Podophyllum and a dilution of Arsenicum album. Alcohol 48%.
€19.95
> 10 in stock - will be shipped today
SKU
PNDIA11010
- +
  •  Gratis verzending boven de €49,-
  •  Voor 00:00 besteld = vandaag verzonden
  •  WhatsApp: +31 (0)653340808
  •  Overleg met onze specialisten
ContentsNumber of daysPricePrice per day
50 ml50€19.95€0.40

Puur Intestine 50 ml  (before: Puur Diarrhoea)

Composition: A diluted extract of Carbo vegetabilis, Nux vomica, Okoubaka en Podophyllum and a dilution of Arsenicum album. Alcohol 48%.


More Information
BrandPuur Natuur
Quantity - ml50 ml
Rug Size145 | 195 cm
SubstanceLiquid
Dosage1 ml
IngredientsVerdunde extracten van Blauwe bosbes (Vaccinium myrtillus), Echte kamille (Chamomilla), Fenegriek (Trigonella foenum graecum) en Tormentil (Potentilla erecta). Een verdunning van Houtskool (Carbo vegetabilis). Alcohol 20% v/v.
Usage Text

Dosering en toepassing: 

Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft 1-2 x daags: 20-30 druppels. 1 ml = 20 druppels

Het product kan rechtstreeks of met wat water met een plastic lepel of spuitje in de mond gegeven worden. Eventueel kan het op iets lekkers gedruppeld gegeven worden. Geef Puur Darm tenminste een half uur voor of na het eten, zodat het door het schone mondslijmvlies kan worden opgenomen.

• Een kuur duurt zeven dagen. Als de diarreeverschijnselen eerder verdwenen zijn, maak dan toch de kuur van zeven dagen af.

Puur Darm kan zonder bezwaar in combinatie met andere geneesmiddelen worden gebruikt. In een enkel geval kan in het begin van het innemen van de druppels een onschuldige en kortdurende verergering van de klachten voorkomen. Dit geeft aan dat het dier intensief op het middel reageert. Indien deze verergering hinderlijk is, dient u de geadviseerde dosis voor uw dier te halveren of een keer een dosis over te slaan. Mocht u een bijwerking menen te constateren, verzoeken wij u deze te melden bij uw dierenarts of -therapeut.

Write Your Own Review
You're reviewing:Puur intestine
Your Rating
© 2023 DocHorse. All Rights Reserved.