Vitalbix

Wil je jouw paard gezond en fit houden? Dan is het belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw paard voldoende en hoge kwaliteit voeding binnenkrijgt. Vitalbix paardenvoeding bestaat uit hoogwaardige kwaliteit voer welke past bij het natuurlijke eetgedrag van het paard. Het Vitalbix paardenvoer is rijk aan vezels, maar is laag in suiker en zetmeel. De producten van Vitalbix zijn daarnaast heel goed verteerbaar. Met de producten van Vitalbix en voldoende ruwvoer houd je jouw paard gezond en fit.

Advies van een specialist

Wil jij graag meer informatie over de voeding van Vitalbix of wil jij vrijblijvend advies? Neem contact op met een van onze specialisten. Zij helpen jou graag bij het vinden van het juiste product voor jouw paard.

 

 

20 Items

Set Descending Direction
per page

Wil je jouw paard gezond en fit houden? Dan is het belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw paard voldoende en hoge kwaliteit voeding binnenkrijgt. De Vitalbix paardenvoeding bestaat uit hoogwaardige kwaliteit voer welke past bij het natuurlijke eetgedrag van het paard. Het Vitalbix paardenvoer is rijk aan vezels, maar is laag in suiker en zetmeel. De producten van Vitalbix zijn daarnaast heel goed verteerbaar. Met de producten van Vitalbix en voldoende ruwvoer houd je jouw paard gezond en fit.

Vitalbix Daily Complete voor jouw paard 

Een van onze bestsellers is de Vitalbix Daily Complete. Vitalbix Daily Complete voorziet jouw paard in alle benodigde vitaminen, mineralen en aminozuren die nodig zijn als aanvulling op het ruwvoer. De Vitalbix Daily Complete bevat daarnaast geen toegevoegde suikers en granen. Het suikergehalte en het zetmeelgehalte zijn daarom heel laag in dit product. Vitalbix Daily Complete is daarnaast een goede keuze voor paarden met overgewicht, maar ook voor paarden die behoefte hebben aan een rantsoen waarbij het zetmeel- en suikergehalte heel laag is. 

Vitalbix NutriMash slobber

Wij zijn daarnaast fan van de Vitalbix NutriMash. De Vitalbix NutriMash is een vezelrijke slobber, maar dan zonder granen en toegevoegde suikers. De Vitalbix Nutrimash bestaat daarnaast uit veel prebiotische vezels die ter ondersteuning van de darmflora dienen. Kortom, de Vitalbix Nutrimash is een super alternatief voor de 'normale' slobber, doordat deze net even wat gezonder is. Je kunt de Vitalbix NutriMash dagelijks voeren, maar ook bijvoorbeeld alleen na het rijden als beloning of ter ondersteuning. 

Advies van een specialist

Wil jij graag meer informatie over de voeding van Vitalbix of wil jij vrijblijvend advies? Neem contact op met een van onze specialisten. Zij helpen jou graag bij het vinden van het juiste product voor jouw paard.

 

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.